Pariterapia Helsinki

PARITERAPIA (hinnasto voimassa 31.1.2023 asti)

Kertakäynti 60 min 95 €
Kertakäynti 75 min 115 €

PARITERAPIAPAKETIT:
3 x 60 min 270 €

Tarkemmat ajanvarausehdot löytyvä täältä

RATKAISUKESKEINEN PARITERAPIA

Ratkaisukeskeistä pariterapia sopii, kun tarvitsette tukea parisuhteenne hyvinvointiin ja ongelmatilanteiden selvittämiseen.

Pariterapian lähtökohtana on parin omat toiveet ja ajatukset terapian tavoitteista. Tavallisin toive on saada parisuhde toimimaan paremmin ja selvittää ristiriitaisuudet. Tulon syynä voi olla myös jokin yksittäinen ongelma tai kriisitilanne parisuhteessa tai esimerkiksi haasteet vuorovaikutuksessa. .

Pariterapia voi auttaa löytämään uusia näkemyksiä ja toimintatapoja erilaisiin tilanteisiin ja auttaa esimerkiksi pareja toimimaan yhdessä paremmin. Pariterapiassa molempia osapuolia kuunnellaan ja kunnioitetaan tasavertaisesti. 

Pariterapiaan voit tulla yksin tai yhdessä kumppanisi kanssa. Ratkaisukeskeinen pariterapia on terapiaa, jossa keskitytään asiakkaiden toiveisiin ja haluttuihin muutoksiin. Ratkaisukeskeinen pariterapia on hyvin käytännönläheistä ja asiakkaant toiveita kuuntelevaa terapiaa.

Ajan voi varata suoraan sähköisestä ajanvarauksesta tai laittaa sähköpostia lyhytterapia@outlook.com. Sähköpostitse on enemmän aikoja tarjolla, mikäli sähköisestä ajanvarauksesta ei löydy sopivaa aikaa. 

.

Ratkaisukeskeinen pariterapia sopii kaikille, jotka etsivät toivottuja muutoksia ja haluavat rakentaa lisää molemminpuolista ymmärrystä suhteeseen tai parantaa esimerkiksi vuorovaikutusta parisuhteessa.